image/svg+xml

Hírek

Termálvizes aktualitások

Termálvizes aktualitások

A termálvizes fűtési lehetőség nemcsak az otthonok hatékonyságát növeli, de hosszú távon a fenntartható és költséghatékony energiatermelés a mindennapok részévé válik.

  • A termálvízzel történő fűtés kialakításához és a használati melegvíz ellátáshoz szükséges dokumentumok rövid időn belül felkerülnek a weboldalunkra, amik lakóházak tervezéséhez adnak segítséget (mindenkit értesítünk, amint elérhető lesz).

Tájékoztatásul jelezve egyébként a termálvízzel történő fűtési rendszer kiépítésénél az épület belső gépészeti kialakítása semmiben sem különbözik más, egyéb fűtési rendszerhez (hőszivattyú, elektromos kazán) képest, csupán a hőátadás eszköze lesz más (kompakt hőcserélő berendezés).

  • Jó látni, hogy egyre több tulajdonos alakítja ki a telkén a vízóra aknákat (a hidegvízhez és termálvízhez), valamint egyre több villamos szerkény is kerül a telkekre, igénylik a villanyórákat is.
  • Időközben az illetékes hatóság kiadta a tervezett tavak vízjogi létesítési engedélyét is, így azok kivitelezésének előkészítése is elkezdődhetett.